Радио Вртешка: Програмска шема - субота, 04. феб 2023

06:05
Микс
08:05
Микс
10:05
Микс
11:05
Микс
12:00
Добро јутро децо: Борба против мобилних телефона, р.
12:05
Микс, р.
14:00
Радио драма: Гилигили терапија Родија Дојла, 5. део, р.
14:05
Микс, р.
16:00
Фолдер Србија: Скривено благо, р.
16:05
Микс, р.
17:00
Радио књига: Том Сојер, 4. део, р.
17:05
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо: Повратак болесног штапића, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Радио драма: Гилигили терапија Родија Дојла, 4. део, р.
20:05
Микс, р.
22:00
Фолдер Србија: Жене ратнице, р.
22:05
Микс, р.
23:00
Радио књига: Том Сојер, 3. део, р.
23:05
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо: Неприметан раст, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Радио драма: Гилигили терапија Родија Дојла, 3. део, р.
02:05
Микс, р.
04:00
Фолдер Србија: Средњовековни двобоји, р.
04:05
Микс, р.
05:00
Радио књига: Том Сојер, 2. део, р.
05:05
Микс, р.