Радио Вртешка: Програмска шема - уторак, 14. феб 2023

06:05
Микс
08:05
Микс
10:05
Микс
11:05
Микс
12:00
Добро јутро децо: Дан радија, р.
12:05
Микс, р.
14:00
Радио драма: Зое, девојчица са врха солитера, 1. део, р.
14:05
Микс, р.
16:00
Фолдер Србија: Епска поезија, р.
16:05
Микс, р.
17:00
Радио књига: Галеб, 1. део, р.
17:05
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо: Прича која уздише, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Радио драма: Измислица, завршни део, р.
20:05
Микс, р.
22:00
Фолдер Србија: Михољско лето, р.
22:05
Микс, р.
23:00
Радио књига: Достојевски, р.
23:05
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо: Зоо збрка, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Радио драма: Измислица, 6. део, р.
02:05
Микс, р.
04:00
Фолдер Србија: Златна плажа, р.
04:05
Микс, р.
05:00
Радио књига: Шерли, р.
05:05
Микс, р.