Радио Вртешка: Програмска шема - субота, 11. феб 2023

06:05
Микс
08:05
Микс
10:05
Микс
11:05
Микс
12:00
Добро јутро децо: Одбегли цвркут, р.
12:05
Микс, р.
14:00
Радио драма: Измислица, 5. део, р.
14:05
Микс, р.
16:00
Фолдер Србија: Борско језеро, р.
16:05
Микс, р.
17:00
Радио књига: Станарка напуштеног замка, р.
17:05
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо: Сан кроз ону ноћ, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Радио драма: Измислица, 4. део, р.
20:05
Микс, р.
22:00
Фолдер Србија: Сребрно језеро, р.
22:05
Микс, р.
23:00
Радио књига: Оркански висови, р.
23:05
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо: Заједнички непријатељ, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Радио драма: Измислица, 3. део, р.
02:05
Микс, р.
04:00
Фолдер Србија: Рибарска бања, р.
04:05
Микс, р.
05:00
Радио књига: Џејн Ејр, р.
05:05
Микс, р.