Радио Вртешка: Програмска шема - среда, 01. феб 2023

06:05
Микс
08:05
Микс
10:05
Микс
11:05
Микс
12:00
Добро јутро децо: Чапља, р.
12:05
Микс, р.
14:00
Радио драма: Гилигили терапија Родија Дојла, 2. део, р.
14:05
Микс, р.
16:00
Фолдер Србија: Заборављени витез, р.
16:05
Микс, р.
17:00
Радио књига: Том Сојер, 1. део, р.
17:05
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо: Тајанствена књига, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Радио драма: Гилигили терапија Родија Дојла, 1. део, р.
20:05
Микс, р.
22:00
Фолдер Србија: Витешкиње, р.
22:05
Микс, р.
23:00
Радио књига: Робисон Крусо, 4. део, р.
23:05
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо: Мали бубњар, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Радио драма: Постеља од снега, завршни део, р.
02:05
Микс, р.
04:00
Фолдер Србија: Породица Бућа, р.
04:05
Микс, р.
05:00
Радио књига: Робинсон Крусо, 3. део, р.
05:05
Микс, р.