Радио Вртешка: Програмска шема - среда, 02. феб 2022

06:05
Микс
08:05
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо: Кажипрст, р.
12:05
Микс. р.
14:00
Добро јутро децо: Прави коњић, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Радио драма: Изгубљена уображеност, 2. део, р.
15:05
Микс, р.
16:00
Фолдер Србија: Деца и приколица, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Поезија: Слободан Станишић, 2. део, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо: Меда, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Добро јутро децо: Би шта би, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Радио драма: Изгубљена уображеност, 1. део, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Фолдер Србија: Старе речи, р.
22:10
Микс, р.
23:00
Поезија: Слободан Станишић, 1. део, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо: Галеб, 2. део, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Добро јутро децо: Првобитни рукопис, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Радио драма: Гуливер у Лилипуту, завршни део, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Модовање: Мода за по кући - Оља, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Поезија: Петар Аливојводић, 7. део, р.
05:10
Микс, р.