Радио Вртешка: Програмска шема - уторак, 04. феб 2020

06:05
Микс
08:10
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо - прича из серијала Зорана Станојевића, р.
12:05
Микс. р.
14:00
Радио драма - Девојчица која је волела коње, 1. епизода, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Добро јутро децо - Читаграм: Одреди редослед догађаја, р.
15:05
Микс, р.
16:00
Преко прага - Породична прича Јохана Себастијана Баха, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Конвенција о правима детета: Члан 5, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо - Прича из серијала Зорана Станојевића, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Радио драма - Дечја посла - Нада Бјелогрлић, последња епизода, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Добро јутро децо - Читаграм: Хвала, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Преко прага - Породична прича Миће Татића, р.
22:10
Микс, р.
23:00
Конвенција о правима детета: Члан 5, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо - Прича из серијала Зорана Станојевића, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Радио драма - Дечја посла - Нада Бјелогрлић, 6. епизода, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Добро јутро децо - Читаграм: Одреди главни догађај, место и време, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Преко прага - Пепељуга - Породична прича, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Конвенција о правима детета: Члан 5, р.
05:10
Микс, р.