Радио Вртешка: Програмска шема - четвртак, 09. дец 2021

06:05
Микс
08:05
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Читаграм: Гвидо Тартаља, Китова беба, р.
12:05
Микс. р.
14:00
Добро јутро децо: Табановићи, 4. део, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Радио драма: Ноћне овце, 3. део, р.
15:05
Микс, р.
16:00
Модовање: Вуна и мода, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Поезија: Оливера Јелкић, 3. део, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Читаграм: Две козе, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Добро јутро децо: Табановићи, 3. део, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Радио драма: Ноћне овце, 2. део, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Модовање: Каиш, р.
22:10
Микс, р.
23:00
Поезија: Оливера Јелкић, 2. део, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Читаграм: Мика Антић, Тајна, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Добро јутро децо: Табановићи, 2. део, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Радио драма: Ноћне овце, 1. део, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Модовање: Плетење, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Поезија: Оливера Јелкић, 1. део, р.
05:10
Микс, р.