Радио Вртешка: Програмска шема - недеља, 05. дец 2021

06:05
Микс
08:05
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Читаграм: Цртанка, р.
12:05
Микс. р.
14:00
Добро јутро децо: Табановићи, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Радио драма: Лаку ноћ, добро јутро, добар дан, 6. део, р.
15:05
Микс, р.
16:00
Авантуре црва Пере: Кљунови, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Поезија: Лаза Лазић, 6. део, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Читаграм: Тешки гласови и слова, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Добро јутро децо: Наопака прича, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Радио драма: Лаку ноћ, добро јутро, добар дан, 5. део, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Авантуре црва Пере: Леонард Ојлер, р.
22:10
Микс, р.
23:00
Поезија: Лаза Лазић, 5. део, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Читаграм: Слушање, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Добро јутро децо: Италијанска прича, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Радио драма: Лаку ноћ, добро јутро, добар дан, 4. део, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Авантуре црва Пере: Трешње, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Поезија: Лаза Лазић, 4. део, р.
05:10
Микс, р.