Радио Вртешка: Програмска шема - четвртак, 02. дец 2021

06:05
Микс
08:05
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Читаграм: Дум дум Оливер, р.
12:05
Микс. р.
14:00
Добро јутро децо: Упознавање, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Радио драма: Лаку ноћ, добро јутро, добар дан, 3. део, р.
15:05
Микс, р.
16:00
Авантуре црва Пере: Лабудови, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Поезија: Лаза Лазић, 3. део, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Читаграм: Златне рибице не праве штету, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Добро јутро децо: Дворска луда, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Радио драма: Лаку ноћ, добро јутро, добар дан, 2. део, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Авантуре црва Пере: Јоргован, р.
22:10
Микс, р.
23:00
Поезија: Лаза Лазић, 2. део, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Читаграм: Ја сам чудо видео, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Добро јутро децо: Два брата и старац, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Радио драма: Лаку ноћ, добро јутро, добар дан, 1. део, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Авантуре црва Пере: Зечеви, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Поезија: Лаза Лазић, 1. део, р.
05:10
Микс, р.