Радио Вртешка: Програмска шема - понедељак, 28. окт 2019

06:05
Микс
08:10
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо - „Модовање“ , р.
12:05
Микс, р.
14:00
Радио драма, Антоан де Сент Егзипери: „Мали принц“ , 7. део, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Добро јутро децо, Шекспир за почетнике: Сан летње ноћи, р.
15:05
Микс, р.
16:00
Клик – Францускa, 1. епизода, р.
16:10
Микс, р.
17:00
АШ – Бела хаљина, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо, Фолдер Србија - јабуке , р.
18:05
Микс, р.
20:00
Радио драма, Антоан де Сент Егзипери: „Мали принц“ – 6. део, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Добро јутро децо - Шекспир за почетнике: Ричард Трећи, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Клик – Велика Британија, р.
22:10
Микс, р.
23:00
АШ - Пољубац, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо - Авантуре Црва Пере: Кукавице
00:05
Микс, р.
02:00
Радио драма - Антоан де Сент Егзипери: „Мали принц“, 5. део, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Добро јутро децо – Шекспир за почетнике: „Отело“, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Клик - Енглеска, 3. епизода, р.
04:10
Микс, р.
05:00
АШ - Чарапе, р.
05:10
Микс, р.