Радио Вртешка: Програмска шема - четвртак, 13. јан 2022

06:05
Микс
08:05
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо - Херакле и јабуке Хесперида, р.
12:05
Микс. р.
14:00
Модовање: Свиленкасто, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Санке такси, 3. део, р.
15:05
Микс, р.
16:00
Зоо симфонија: Ајкула, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Поезија: Едвард Лир, 3. део, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Новогодишњи микс
00:00
Добро јутро децо - Херакле и Диомедове кобиле, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Модовање: Свако време има своје Феме, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Санке такси, 1. део, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Зоо симфонија: Мравојед, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Поезија: Едвард Лир, 1. део, р.
05:10
Микс, р.