Радио Вртешка: Програмска шема - понедељак, 10. јан 2022

06:05
Микс
08:05
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо - Поклони, поклони, р.
12:05
Микс. р.
14:00
Фолдер Србија: Славе, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Радио драма: Постеља од снега, завршни део, р.
15:05
Микс, р.
16:00
Митолошки речник: Дрво, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Поезија: Раде Обреновић, 7. део, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо - Дани Божића, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Авантуре црва Пере: Кувано јаје, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Радио драма: Постеља од снега, 6. део, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Митолошки речник: Храст, 3. део, р.
22:10
Микс, р.
23:00
Поезија: Раде Обреновић, 6. део, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо - Положајник, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Фолдер Србија: Мед, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Радио драма: Постеља од снега, 5. део, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Митолошки речник - Храст, 2. део, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Поезија: Раде Обреновић, 5. део, р.
05:10
Микс, р.