Радио Вртешка: Програмска шема - петак, 09. дец 2022

06:05
Микс
08:05
Микс
10:05
Микс
11:05
Микс
12:00
Добро јутро децо: Ротквичина идеја, р.
12:05
Микс, р.
14:00
Радио драма: Кућа хиљаду маски, 4. део, р.
14:05
Микс, р.
16:00
Фолдер Србија: Западна Србија, р.
16:05
Микс, р.
17:00
Вау класика: Офенбах, р.
17:05
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо: Плаволиса, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Радио драма: Кућа хиљаду маски, 3. део, р.
20:05
Микс, р.
22:00
Фолдер Србија: Војводина, р.
22:05
Микс, р.
23:00
Вау класика: Пахелбел, р.
23:05
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо: Туфне, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Радио драма: Кућа хиљаду маски, 2. део, р.
02:05
Микс, р.
04:00
Фолдер Србија: Источна Србија, р.
04:05
Микс, р.
05:00
Вау класика: Сибелијус, р.
05:05
Микс, р.