Радио Вртешка: Програмска шема - понедељак, 04. нов 2019

06:10
Микс
08:10
Микс
09:10
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо - Поезија Раше Попова, р.
12:10
Микс, р.
14:00
Радио драма Пипи дуга чарапа, 7. део, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Добро јутро децо - Песме за развој говора, Наташа Лабовић, р.
15:10
Микс, р.
16:00
Клик - Француска, 4. део, р.
16:10
Микс, р.
17:00
АШ - Мириси, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо - серијал Модовање - Боди, р.
18:10
Микс, р.
20:00
Радио драма Пипи дуга чарапа, 6. део, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Добро јутро децо - Песме за развој говора, Наташа Лабовић, р.
21:10
Микс, р.
22:00
Клик - Француска, 3. део, р.
22:10
Микс, р.
23:00
АШ - Лепота, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо - Фолдер Србија: „Гранд Хотел Авала“, р.
00:10
Микс, р.
02:00
Радио драма Пипи дуга чарапа, 5. део, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Добро јутро децо - Песме за развој говора, Наташа Лабовић, р.
03:10
Микс, р.
04:00
Клик - Француска, 2. део, р.
04:10
Микс, р.
05:00
АШ - Карневали, р.
05:10
Микс, р.