Радио Вртешка: Програмска шема - недеља, 03. нов 2019

06:10
Микс
08:10
Микс
09:10
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо - Модовање – Боди, р.
12:10
Микс, р.
14:00
Радио драма - Астрид Линдгрен: Пипи дуга чарапа, 6. део, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Добро јутро децо - Песме за развој говора - Наташа Лабовић, р.
15:10
Микс, р.
16:00
Клик – Француска, 3. епизода, р.
16:10
Микс, р.
17:00
АШ – Лепота, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо - Фолдер Србија: Гранд Хотел Авала, р.
18:10
Микс, р.
20:00
Радио драма - Астрид Линдгрен: Пипи дуга чарапа, 5. део, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Добро јутро децо - Песме за развој говора - Наташа Лабовић, р.
21:10
Микс, р.
22:00
Клик – Француска, 2. епизода, р.
22:10
Микс, р.
23:00
АШ – Карневали, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо - Авантуре Црва Пере у епизоди о Мики Аласу, р.
00:10
Микс, р.
02:00
Радио драма - Астрид Линдгрен: Пипи дуга чарапа, 4. део, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Добро јутро децо - Песме за развој говора - Наташа Лабовић, р.
03:10
Микс, р.
04:00
Клик - Мексико, 4. епизода, р.
04:10
Микс, р.
05:00
АШ – Велики говорници, р.
05:10
Микс, р.