Радио Вртешка: Програмска шема - недеља, 24. нов 2019

06:10
Микс
08:10
Микс
09:10
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо - серијал Модовање: Мантил, р.
12:10
Микс, р.
14:00
Радио драма - Александар Ален Милн: „Вини Пу“, 2. део, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Добро јутро децо - Оловка пише срцем, р.
15:10
Микс, р.
16:00
Клик - Израел, 4. део, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Шегртска шушкања - Ћилими, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо - Серијал фолдер Србија: „Зграда Радио Београда“, р.
18:10
Микс, р.
20:00
Радио драма - Александар Ален Милн: „Вини Пу“, 1. део, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Добро јутро децо - Оловка пише срцем, р.
21:10
Микс, р.
22:00
Клик - Израел, 2. део, р.
22:10
Микс, р.
23:00
Шегртска шушкања - Аласи, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо - Авантуре Црва Пере у епизоди: „Јагода“, р.
00:10
Микс, р.
02:00
Радио драма - Александар Ален Милн: „Вини Пу“, последњи део, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Добро јутро децо - Оловка пише срцем, р.
03:10
Микс, р.
04:00
Клик - Израел, 1. део, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Шегртска шушкања - Прање, р.
05:10
Микс, р.