Радио Вртешка: Програмска шема - петак, 18. дец 2020

06:05
Микс
08:10
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо - Ветар Паја, 4. део, р.
12:05
Микс, р.
14:00
Фолдер Србија: Јорганџије, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Радио драма: Детективско срце, 4. део, р.
15:05
Микс, р.
16:00
Митолошки речник : Сварог, 1. део, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Поезија: Петар Аливојводић, 4. део, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо - Ветар Паја, 3. део, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Фолдер Србија: Татари, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Радио драма: Детективско срце, 3. део, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Митолошки речник: Стварање света, р.
22:10
Микс, р.
23:00
Поезија: Петар Аливојводић, 3. део, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо - Ветар Паја, 2. део, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Фолдер Србија: Рамонда Сербика, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Радио драма: Детективско срце, 2. део, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Митолошки речник: Стрибог, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Поезија: Петар Аливојводић, 2. део, р.
05:10
Микс, р.