Радио Вртешка: Програмска шема - недеља, 13. дец 2020

06:05
Микс
08:10
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо - Како је стари брод помогао морнарима, р.
12:05
Микс, р.
14:00
Модовање: Цегери, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Радио драма: Робот Роботенко, 6. део, р.
15:05
Микс, р.
16:00
Митолошки речник: Коледо, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Поезија: Мирјана Булатовић, 6. део, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо - Свилени кишобран, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Модовање: Баленсијага, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Радио драма: Робот Роботенко, 5. део, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Митолошки речник: Геровит, р.
22:10
Микс, р.
23:00
Поезија: Мирјана Булатовић, 5. део, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо - Медведић Дуле, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Модовање: Фитнес мода, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Радио драма: Робот Роботенко, 4. део, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Митолошки речник: Дабог, 1. део, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Поезија: Мирјана Булатовић, 4. део, р.
05:10
Микс, р.