Радио Вртешка: Програмска шема - уторак, 05. јан 2021

06:05
Микс
08:10
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо - Распуст, р.
12:05
Микс, р.
14:00
Фолдер Србија: Имена месеци, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Радио драма: Постеља од снега, 1. део, р.
15:05
Микс, р.
16:00
Митолошки речник: Анђео, 1. део, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Поезија: Раде Танасијевић, 1. део, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо - Магични шешир, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Модовање: Чизме, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Радио драма: Прва пахуља, завршни део, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Задатак о округлом граду, р.
22:10
Микс, р.
23:00
Поезија: Влада Стојиљковић, 7. део, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Фолдер Србија: Улица отвореног срца, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Авантуре црва Пере: Ирваси, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Радио драма: Прва пахуља, 6. део, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Задатак о купцу и новцу, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Поезија: Влада Стојиљковић, 6. део, р.
05:10
Микс, р.