Радио Вртешка: Програмска шема - субота, 28. јан 2023

06:05
Микс
08:05
Микс
10:05
Микс
11:05
Микс
12:00
Добро јутро децо: Ема, р.
12:05
Микс, р.
14:00
Радио драма: Постеља од снега, 5. део, р.
14:05
Микс, р.
16:00
Фолдер Србија: Свети Сава и шам дуд, р.
16:05
Микс, р.
17:00
Радио књига: Робинсон Крусо, 1. део, р.
17:05
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо: Матилда, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Радио драма: Постеља од снега, 4. део, р.
20:05
Микс, р.
22:00
Фолдер Србија: Шљива џенерика, р.
22:05
Микс, р.
23:00
Радио књига: Пут на Месец, р.
23:05
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо: Перница и летњи сан, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Радио драма: Постеља од снега, 3. део, р.
02:05
Микс, р.
04:00
Фолдер Србија: Цветање шљиве, р.
04:05
Микс, р.
05:00
Радио књига: 20000 миља под морем, р.
05:05
Микс, р.