Радио Вртешка: Програмска шема - среда, 30. сеп 2020

06:05
Микс
08:10
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо - Вијетнамска прича, р.
12:05
Микс, р.
14:00
Моја прича: Драган Алексић, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Радио драма: Робинзон Крусо, 2. део, р.
15:05
Микс, р.
16:00
Радио Невен 9, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Поезија: Јовица Ђурђић, 2. део, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо - Источњачка прича, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Моја прича: Антонија Нађ, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Радио драма: Робинзон Крусо, 1. део, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Радио Невен 8, р.
22:10
Микс, р.
23:00
Поезија: Јовица Ђурђић, 1. део, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо - Намћораста сова Софија, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Моја прича: Андреа Арсовић, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Радио драма: Три дечака хтела су да отпутују, завршни део, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Радио Невен 7, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Поезија: Цаци Михаиловић, 7. део, р.
05:10
Микс, р.