Радио Вртешка: Програмска шема - петак, 17. јан 2020

06:05
Микс
08:10
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо - Нацртани дечак, р.
12:05
Микс, р.
14:00
Радио драма - Сан и јава храброг Коче, 4. део, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Добро јутро децо - Читаграм: Лисица и гавран, р.
15:05
Микс, р.
16:00
Зоо симфонија - Корњача, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Конвенција о правима детета: Члан 3, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо - Анђелија на листу папира, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Радио драма - Сан и јава храброг Коче, 3. део, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Добро јутро децо - Читаграм: Деда и репа, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Зоо симфонија - Пацов, р.
22:10
Микс, р.
23:00
Конвенција о правима детета: Члан 3, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо - Велики пост, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Радио драма - Сан и јава храброг Коче, 2. део, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Добро јутро децо - Читаграм: Усмено опажање околине, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Зоо симфонија - Зебра, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Конвенција о правима детета: Члан 3, р.
05:10
Микс, р.