Радио Вртешка: Програмска шема - петак, 10. апр 2020

06:05
Микс
08:10
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо: Компликовано и неуобичајено, р.
12:05
Микс, р.
14:00
Радио драма: Додир, 4. епизода, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Добро јутро децо - Модовање: Бадемантил, р.
15:05
Микс, р.
16:00
Клик - Митолошки речник: Ветар, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Конвенција о правима детета: Члан 19, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо: Колико има сати, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Радио драма: Додир, 3. епизода, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Добро јутро децо - Модовање: Црна, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Клик - Митолошки речник: Ватра, р.
22:10
Микс, р.
23:00
Конвенција о правима детета: Члан 19, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо: Чудна птица, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Радио драма: Додир, 2. епизода, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Добро јутро децо - Модовање: Лондон, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Клик - Митолошки речник: Штап, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Конвенција о правима детета: Члан 19, р.
05:10
Микс, р.