Радио Вртешка: Програмска шема - среда, 30. окт 2019

06:10
Микс
08:10
Микс
09:10
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо - прича Златка Васића: „Звоно за небеске овце“, р.
12:10
Микс, р.
14:00
Радио драма - Астрид Линдгрен: „Пипи дуга чарапа“, 2. део, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Добро јутро децо - „Песме за развој говора“ - по књизи Наташе Лабовић, р.
15:10
Микс, р.
16:00
Клик – Мексико, 2. епизода, р.
16:10
Микс, р.
17:00
АШ – Дракула, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо - Портрет у шуми , Божидар Мандић, р.
18:10
Микс, р.
20:00
Радио драма - Астрид Линдгрен: „Пипи дуга чарапа“, 1. део, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Добро јутро децо - Песме за развој говора - Наташа Лабовић, р.
21:10
Микс, р.
22:00
Клик – Мексико, р.
22:10
Микс, р.
23:00
АШ – Парови, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо - Модовање - Шта сте то обукли, р.
00:10
Микс, р.
02:00
Радио драма, Антоан де Сент Егзипери: „Мали принц“ – 7. део, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Радио драма, Антоан де Сент Егзипери: Сан летње ноћи, р.
03:10
Микс, р.
04:00
Клик - Француска, 1. део, р.
04:10
Микс, р.
05:00
АШ - Бела хаљина, р.
05:10
Микс, р.