Радио Вртешка: Програмска шема - среда, 22. јан 2020

06:05
Микс
08:10
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо - О носу и закопаном благу, р.
12:05
Микс, р.
14:00
Глумци глуме за децу - Мића Татић, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Добро јутро децо - Читаграм: Јоца вози тролејбус, р.
15:05
Микс, р.
16:00
Радио енигматика, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Конвенција о правима детета: Члан 3, други део, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо - Прича о бебама, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Глумци глуме за децу - Властимир Ђуза Стојиљковић, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Добро јутро децо - Читаграм: Две козе, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Радио енигматика, р.
22:10
Микс, р.
23:00
Конвенција о правима детета: Члан 3, други део, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо - О зевању, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Радио драма - Сан и јава храброг Коче, 7. део, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Добро јутро децо - Читаграм: Два јарца, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Зоо симфонија - Фурунарка, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Конвенција о правима детета: Члан 3, р.
05:10
Микс, р.