Радио Рокенролер: Програмска шема - понедељак, 16. јан 2023

06:00
ЛП, р.  
06:30
Микс, р.  
09:15
Микс
11:45
Микс
14:15
Микс
17:00
Гитареска, р. 
17:15
Микс, р.
19:30
Звучни зид - Кристали, р.
19:45
Микс, р.
22:00
ЛП, р.
22:15
Микс, р.
01:00
Поп-рок азбучник - Ана Станић, р.
01:15
Микс, р.
03:30
Звучни зид - Влатко Стефановски, р.
03:45
Микс, р.