Радио Рокенролер: Програмска шема - недеља, 15. јан 2023

06:00
ЛП, р.
06:15
Микс, р.
09:15
Микс
11:45
Микс
14:00
14:15
Микс
17:00
Поп-рок азбучник - Ана Станић, р.
17:15
Микс, р.
19:30
Звучни зид - Влатко Стефановски, р.
19:45
Микс, р.
22:00
Дуети, терцети, р.
22:15
Микс, р.
01:00
Гитареска, р.
01:15
Микс, р.
03:30
Звучни зид - Кaнда, Конџа и Небојша, р.
03:45
Микс, р.