Радио Рокенролер: Програмска шема - недеља, 02. мај 2021

06:00
Дуети, терцети..., р.
06:15
Микс, р.
09:15
Микс
12:00
Микс
14:00
14:15
Микс
17:00
Грамофон - Викторија - „ Ја верујем“, р.
17:15
Микс, р.
19:30
Звучни зид - Гарави сокак, р.
20:00
Микс, р.
22:00
ПГП РТС, р.
22:15
Микс, р.
01:00
Миленијум, р.
01:15
Микс, р.
03:30
Децибел, р.
03:45
Микс, р.