Радио Рокенролер: Програмска шема - четвртак, 14. јан 2021

06:30
Новогодишњи микс
09:15
Микс
11:45
Микс
14:15
Микс
17:00
Гитареска – мајстори гитаре, р.
17:15
Микс, р.
19:30
Звучни зид - Смак, р.
19:45
Микс, р.
22:00
ЛП, р.
22:15
Микс, р.
01:00
Миленијум, р.
01:15
Микс, р.
03:30
Звучни зид - С.А.Р.С, р.
03:45
Микс, р.