Радио Рокенролер: Програмска шема - уторак, 15. сеп 2020

06:00
ПГП РТС, р.
06:15
Микс, р.
09:15
Микс
11:45
Микс
14:15
Микс
17:00
Легенде - Рибља чорба, р.
17:15
Микс, р.
19:30
Звучни зид, р.
19:45
Микс, р.
22:00
Гитареска – мајстори гитаре, р.
22:15
Микс, р.
01:00
Гитареска -мајстори гитаре, р.
01:15
Микс, р.
03:30
Звучни зид - Бир Фест, р.
04:00
Микс, р.