Радио Рокенролер: Програмска шема - понедељак, 21. сеп 2020

06:00
ЛП
06:30
Микс, р.
09:15
Микс
11:45
Микс
14:15
Микс
17:00
Гитареска - мајстори гитаре, р.
17:15
Микс, р.
19:30
Звучни зид, р.
19:45
Микс, р.
22:00
ЛП, р.
22:15
Микс, р.
01:00
Грамофон - Бајага и инструктори – “Даљина, дим и прашина”, р.
01:15
Микс, р.
03:30
Звучни зид, р.
03:45
Микс, р.