Радио Рокенролер: Програмска шема - понедељак, 23. сеп 2019

06:00
ЛП, р.
06:30
Микс
09:15
Микс
11:45
Микс
14:15
Микс
17:00
Гитареска - мајстори гитаре, р.
17:15
Микс, р.
19:30
Kонцерт – САРС, р.
19:45
Микс, р.
22:00
ЛП, р.
22:15
Микс, р.
01:00
Грамофон – Бајага и Инструктори - „Позитивна географија“, р.
01:15
Микс, р.
03:30
Концерт – Хладно пиво, р.
03:45
Микс, р.