Радио Рокенролер: Програмска шема - недеља, 22. сеп 2019

06:00
Дуети, терцети..., р.
06:15
Микс, р.
09:00
Гитареска -мајстори гитаре
09:15
Микс
11:45
Микс
14:00
14:15
Микс
17:00
Грамофон – Бајага и Инструктори - „Позитивна географија“, р.
17:15
Микс, р.
19:30
Концерт – Хладно пиво, р.
19:45
Микс, р.
22:00
ПГП РТС, р.
22:15
Микс, р.
01:00
Миленијум, р.
01:15
Микс, р.
03:30
Децибел – концертни снимци продукције Радио Београда, р.
03:45
Микс, р.