Радио Рокенролер: Програмска шема - уторак, 17. сеп 2019

06:00
ПГП РТС, р.
06:15
Микс
09:00
Миленијум
09:15
Микс
11:30
Концерт – Парни Ваљак
11:45
Микс
14:00
ПГП РТС
14:15
Микс
19:30
Концерт – Рибља чорба, р.
19:45
Микс, р.
22:00
Гитареска – мајстори гитаре, р.
22:15
Микс, р.
01:00
Гитареска - Мајстори гитаре, р.
01:15
Микс, р.
03:30
Kонцерт – Партибрејкерс, р.
03:45
Микс, р.