Радио Рокенролер: Програмска шема - понедељак, 16. сеп 2019

06:00
ЛП, р.
06:30
Микс
11:30
Концерт – Рибља чорба
11:45
Микс
14:00
Гитареска – мајстори гитаре
14:15
Микс
17:00
Гитареска - мајстори гитаре, р.
17:15
Микс, р.
19:30
Kонцерт – Партибрејкерс, р.
20:00
Микс, р.
22:00
ЛП, р.
22:15
Микс, р.
01:00
Грамофон – „Смак 86“ ПГП РТБ 1986, р.
01:15
Микс, р.
03:30
Концерт – Јосипа Лисац, р.
03:45
Микс, р.