Радио Рокенролер: Програмска шема - четвртак, 31. дец 2020

06:00
Гитареска – мајстори гитаре, р.
06:15
Микс, р.
09:15
Микс
11:45
Микс
14:15
Микс
17:20
Новогодишњи микс
21:00
Новогодишњи микс
03:00
Новогодишњи микс
05:30
Новогодишњи микс