Радио Рокенролер: Програмска шема - четвртак, 26. дец 2019

06:00
Гитареска – мајстори гитаре, р.
06:15
Микс, р.
09:00
Поп - рок азбучник - У Шкрипцу
09:15
Микс
11:45
Микс
14:15
Микс
17:00
Гитареска – мајстори гитаре, р.
17:15
Микс, р.
19:30
Концерт - Леб и Сол, р.
19:45
Микс, р.
22:00
ЛП, р.
22:15
Микс, р.
01:00
Миленијум, р.
01:15
Микс, р.
03:30
Концерт - Ван Гог, р.
03:45
Микс, р.