Радио Рокенролер: Програмска шема - уторак, 10. дец 2019

06:00
ПГП РТС, р.
06:15
Микс, р.
09:15
Микс
11:45
Микс
14:30
Микс
17:00
Легенде - Галија, р.
17:15
Микс, р.
19:30
Концерт - Кербер, р.
19:45
Микс, р.
22:00
Гитареска, р.
22:15
Микс, р.
01:00
Гитареска - мајстори гитари, р.
01:15
Микс, р.
03:30
Kонцерт - Лет 3, р.
03:45
Микс, р.