Радио Рокенролер: Програмска шема - субота, 09. нов 2019

06:00
ЛП, р.
06:15
Микс, р.
09:15
Микс
11:45
Микс
14:15
Микс
17:00
Миленијум, р.
17:15
Микс, р.
19:30
Децибел, р.
19:45
Микс, р.
22:00
ЛП, р.
22:30
Микс, р.
01:00
Поп-рок азбучник - Последња Игра Лептира, р.
01:15
Микс, р.
03:30
Концерт - Дадо Топић, р.
03:45
Микс, р.