Радио Рокенролер: Програмска шема - четвртак, 07. нов 2019

06:15
Микс, р.
06:30
Гитареска - мајстори гитаре, р.
09:00
Поп-рок азбучник - Последња Игра Лептира
09:15
Микс
11:45
Микс
14:15
Микс
17:00
Гитареска - мајстори гитаре, р.
17:15
Микс, р.
19:30
Концерт - YU Група, р.
19:45
Микс, р.
22:00
ЛП, р.
22:15
Микс, р.
01:00
Миленијум, р.
01:15
Микс, р.
03:30
Концерт - Рибља Чорба, р.
03:45
Микс, р.