Радио Рокенролер: Програмска шема - уторак, 05. нов 2019

06:00
ПГП РТС, р.
06:15
Микс
09:15
Микс
11:45
Микс
14:15
Микс
17:00
Легенде - Бајага и Инструктори, р.
17:15
Микс, р.
19:30
Концерт - Дејан Петровић Биг Бенд, р.
19:45
Микс, р.
22:00
Гитареска - мајстори гитаре, р.
22:15
Микс, р.
01:00
Гитареска - Мајстори гитаре, р.
01:15
Микс, р.
03:30
Kонцерт - Партибрејкерс, р.
03:45
Микс, р.