Радио Рокенролер: Програмска шема - недеља, 03. јан 2021

06:00
ПГП РТС, р.
06:15
Микс, р.
09:15
Микс
12:00
Микс
14:00
14:15
Микс
17:00
Гитареска, р.
17:15
Микс, р.
19:30
Звучни зид - Парни Ваљак, р.
19:45
Микс, р.
22:00
ЛП, р.
22:15
Микс, р.
01:00
Поп-рок азбучник - E- Play, р.
01:15
Микс, р.
03:30
Звучни зид - Кербер, р.
03:45
Микс, р.