Радио Рокенролер: Програмска шема - понедељак, 30. дец 2019

06:00
ЛП, р.
06:30
Микс, р.
09:00
Легенде - Лаза Ристовски
09:15
Микс
11:30
Концерт - Рибља чорба
11:45
Микс
14:15
Микс
17:00
Гитареска - мајстори гитаре, р.
17:15
Микс, р.
19:30
Kонцерт - Gibonni, р.
20:00
Микс, р.
22:00
ЛП, р.
22:15
Микс, р.
01:00
Рокенролер - Грамофон: Ју Група - „Има наде“, р.
01:15
Микс, р.
03:30
Концерт - Orthodox Celts, р.
03:45
Микс, р.