Радио Рокенролер: Програмска шема - субота, 21. сеп 2019

06:00
ЛП, р.
06:15
Микс, р.
09:15
Микс
11:45
Микс
14:15
Микс
17:00
Миленијум, р.
17:15
Микс, р.
19:30
Децибел – концертни снимци продукције Радио Београда, р.
19:45
Микс, р.
22:00
ЛП, р.
22:30
Микс, р.
01:00
Поп – рок азбучник – Оливер Мандић, р.
01:15
Микс, р.
03:30
Концерт – Кербер, р.
03:45
Микс, р.