Радио Рокенролер: Програмска шема - субота, 14. дец 2019

06:00
ЛП, р.
06:15
Микс, р.
09:15
Микс
12:00
Микс
14:15
Микс
17:00
Миленијум, р.
17:15
Микс, р.
19:30
Децибел, р.
19:45
Микс, р.
22:00
ЛП, р.
22:30
Микс, р.
01:00
Поп - рок азбучник - Е - Play, р.
01:15
Микс, р.
03:30
Концерт - Бјесови, р.
03:45
Микс, р.