Радио Рокенролер: Програмска шема - понедељак, 06. јан 2020

06:00
ЛП, р.
06:30
Микс, р.
09:15
Микс
11:45
Микс
14:15
Микс
17:00
Гитареска - мајстори гитаре, р.
17:15
Микс, р.
19:30
Kонцерт - Галија, р.
20:00
Микс, р.
22:00
ЛП, р.
22:15
Микс, р.
01:00
Рокенролер - Грамофон: Негатив „Ни овде ни тамо“, р.
01:15
Микс, р.
03:30
Концерт - Партибрејкерс, р.
03:45
Микс, р.