Радио Рокенролер: Програмска шема - среда, 28. авг 2019

06:00
ЛП, р.
06:15
Микс
09:00
Гитареска - мајстори гитаре
09:15
Микс
11:30
Концерт - Смак
11:45
Микс
14:00
ЛП
14:15
Микс
17:00
Миленијум, р.
17:15
Микс, р.
19:30
Концерт - Канда, Конџа и Небојша, р.
19:45
Микс, р.
22:00
ПГП РТС, р.
22:15
Микс, р.
01:00
Легенде - Рибља Чорба, р.
01:15
Микс, р.
03:30
Концерт - Ван Гог, р.
03:45
Микс