Радио Рокенролер: Програмска шема - четвртак, 25. јул 2019

06:00
Гитареска – мајстори гитаре, р.
06:15
Микс
09:00
Поп-рок азбучник - Гоблини
09:15
Микс
11:30
Концерт - Irie FM
11:45
Микс
14:00
Дуети, терцети...
14:15
Микс
17:00
Гитареска - мајстори гитаре, р.
17:15
Микс, р.
19:30
Концерт - Смак, р.
19:45
Микс, р.
22:00
ЛП, р.
22:15
Микс, р.
01:00
Миленијум, р.
01:15
Микс, р.
03:30
Концерт - Канда, Конџа и Небојша, р.
03:45
Микс