Радио Рокенролер: Програмска шема - среда, 18. дец 2019

06:00
ЛП, р.
06:15
Микс, р.
09:15
Микс
11:30
Концерт - Галија
11:45
Микс
14:00
14:15
Микс
17:00
Миленијум, р.
17:15
Микс, р.
19:30
Концерт - Канда,Конџа и Небојша, р.
19:45
Микс, р.
22:00
ПГП РТС, р.
22:15
Микс, р.
01:00
Легенде - Кербер, р.
01:15
Микс, р.
03:30
Концерт - Парни Ваљак, р.
04:00
Микс, р.