Радио Рокенролер: Програмска шема - понедељак, 13. јан 2020

06:00
ЛП, р.
06:30
Микс, р.
09:00
Легенде - Леб и сол
09:15
Микс
11:45
Микс
14:15
Микс
17:15
Супернова Микс
18:20
Супернова Микс
04:00
Супернова Микс